Nekretnine Crna Gora, Tivat, Luštica Bay

  • €2,571,000
Prodaja

Nekretnine Crna Gora, Tivat, Luštica Bay

  • €2,571,000

Detalji

Updated on April 24, 2024 at 9:31 am
  • ID nekretnine: 5290
  • Cijena: €2,571,000
  • Površina nekretnine: 264 m²
  • Površina zemljišta: 1020 m²
  • Tip nekretnine: Kuća
  • Status nekretnine: Prodaja

Opis

U savršeno osmišljenim golf rezidencijama maksimizuju se benefiti kako života u zatvorenom, tako i života na otvorenom, a visoko kvalitetni završni radovi kombinovani su sa prirodnim materijalima.

Ekološki osjetljiv dizajn oslanja se na autentičnu crnogorsku arhitekturu i ogleda se u upotrebi prirodnih materijala poput kamena i drveta.
Domovi su usklađeni sa najvisočijim standardima i izgrađeni od strane lokalnih majstora, od najfinijih materijala lokalnog porijekla, a dodatno ih krase najsavremeniji uređaji i tehnologije koji omogućavaju moderan način života.

Pažljivo uklopljen u krševitu topografiju brda i mediteransku autentičnu hortikulturu, sa minimalnim uticajem na životnu sredinu, golferima i stanovnicima naselja nudi mogućnost da u potpunosti iskoriste raznovrsnu strukturu golf terena.

Selekcija prostranih nekretnina od apartmana, preko gradskih kuća do vila, nudi impresivan panoramski pogled i pogled na golf teren u kom god pravcu da pogledate.

Nivo prefinjenosti bez premca ogleda se u autentičnoj arhitekturi u sinergiji sa modernim dizajnom, s potpisom nagrađivanih arhitekata Bloka 722 i renomiranog lokalnog studija NRA Atelier.

Nudeći privatnost i izolovanost, The Peaks predstavlja oličenje unaprijeđenog života na otvorenom sa stilom.

Bilo da to podrazumijeva opuštanje pored bazena, spremanje porodičnog obroka u kuhinji na otvorenom, uživanje u piću u ljetnjim noćima ili provođenje par trenutaka u miru na tradicionalnom guvnu, u svakom trenutku ćete uživati u panoramskom pogledu na more ili planinske masive od kojih zastaje dah.Ekološki dizajn oslanja se na autentičnu crnogorsku arhitekturu i ogleda se u upotrebi prirodnih materijala, poput kamena i drveta.

Lokacija na uzvišenju omogućava impresivan pogled na more i prve rupe za golf. Velike terase, privatni bazen i garaža dio su prostrani spoljašnjih prostora

Ref: 5290

Kontakt informacije

Pogledaj nekretnine

Raspitajte se o ovoj nekretnini

Slični oglasi

Compare listings

Compare
Forte Mare
  • Forte Mare